Uitgaan in Samos stad

Samos mag dan niet het grootste eiland bij Griekenland zijn, of het meest bekende, het doet qua uitgaansmogelijkheden en nachtleven echt niet veel onder voor de bekendere eilanden, of de Turkse plaatsen Marmaris of Alanya, en dat laatste vooral met het oog op de feesten op Samos, die gigantisch kunnen zijn.

Natuurlijk is er een, soms toch wel groot, verschil tussen de verschillende dorpen en steden op Samos. In alle toeristische plaatsen zijn er natuurlijk mogelijkheden om uit te gaan, maar soms is het nachtleven een beetje mager. Let wel, soms.

In de badplaatsen op het eiland kan je normaliter goed uitgaan, en dan vooral in de badplaatsen die bij vooral jongeren erg populair zijn. Dan kan je er van op aan, dat er ook goede clubs en dergelijke zijn. Controleer dat altijd vooraf, en vooral omdat de grote clubs doorgaans niet in iedere maand open zijn!

In Pythagoras, is het nachtleven wel erg leuk, en dan vooral in de Arena Club en in Notes. Moderne clubs, waar ook regelmatig goede artiesten en DJ’s te horen zijn.

Ook in Kokkari zijn er diverse goede bars, en een aantal erg aan te bevelen restaurants. Het uitgaanscentrum kan je overigens bij de haven vinden.

In Votsalakia zijn er wat bars en restaurants, maar is ook een leuke discotheek.

Dat is in Samos stad overigens wel even wat anders, want dat is toch wel het uitgaanscentrum.

Uitgaan Samos stad

Wil je echt uitgaan, dan kan je het beste gewoon naar Samos stad komen. Hier zijn diverse grote clubs, bars en ga zo maar door. Zo zijn er bijvoorbeeld langs de boulevard diverse bars, maar ook diverse restaurants.

Overigens kom je hier wel veel Grieken tegen, en niet al te veel landgenoten, en we hebben eigenlijk geen idee waarom dat zo is.

Let overigens ook op de evenementenkalender, want soms zijn er lokale evenementen met muziek en dans, die erg leuk zijn om te bezoeken, temeer omdat je vaak ook wat folklore en cultuur te zien krijgt.

Booking.com